Schilder

Dit kunnen wij voor u als schilder betekenen

Wij van Verfijnd schilders houden ons altijd bezig met kwaliteit en onze service, dit zijn dan ook de speer punten van ons bedrijf .

Voor vragen of eventueel advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Binnen Schilderwerk

Binnen schilderwerk of binnen spuitwerk aan bijvoorbeeld plafonds, muren, deuren en kozijnen heeft een esthetische en een onderhoudstechnische functie.
Verfijnd schilders heeft daarop een goede/scherpe kijk door ervaring en kennis van techniek en producten.
Verfijnd heeft daarom ook diverse kleuren stalen/boeken zodat u altijd de juiste kleur en product keuze kunt maken.

Buiten Schilderwerk

Voor het behoud van onroerend goed is vakkundig onderhoud een absolute noodzaak. Verfijnd schilders verricht alle mogelijke vormen van buitenschilderwerk. Dit betreft alle onderdelen die voorkomen aan en rondom het gebouw. Daarbij richten wij ons op alle typen bestaande woningen, monumentale panden en nieuwbouw.

Onderhoud & Restoratie

Bij het onderhouden en/of restaureren van monumentale gebouwen houden wij zo veel mogelijk rekening met het oorspronkelijke aanzien van het bouwwerk. Alle interieuraspecten worden zorgvuldig in de authentieke staat gehouden of daarin teruggebracht. Zo nodig voeren wij een kleur historisch onderzoek uit. Wij beschikken over een vergaande kennis van pigmenten en de toepassing daarvan. Ook zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van historische constructies en het schilderen van ornamentele voorstellingen.

Winterschilder

De term winterschilder wordt steeds vaker gebruikt door schilders en schilderbedrijven. Een winterschilder is feitelijk een gewone schilder, maar dan één die ook in de wintermaanden zijn werk uitvoert. Een winterschilder maakt hiervoor gebruik van verfsoorten die met een grotere kou ook nog drogen. Het uitvoeren van een klus duurt zo langer, maar heeft wel lagere kosten. Bent u benieuwd naar het verschil in tarieven tussen een schilder en winterschilder? Wij informeren u graag.

Netheid

Bij het binnenschilderwerk in woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dit doen wij onder meer door machinaal te schuren met stofafzuiging en het afdekken van bijvoorbeeld vloeren en trappen. Vanzelfsprekend wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd. Ook aan de veiligheid van zowel u als onze medewerkers besteden wij optimale aandacht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderwerk!