Verbindingsweg 21 G, 9781 DA Bedum

Over ons

Bedrijfsinformatie

Wat is verfijnd nou precies voor een bedrijf.

Verfijnd is een stukadoors & schildersbedrijf wij houden ons dan ook het voor namelijkste bezig met het stukadoren van binnen wanden van de woning en ook buitenwanden en kantoorpanden wij doen dan ook alle voorkomende werkzaamheden in het stukadoors gebied zoals.
Onze stukadoors werkzaamheden kunt u allemaal terug zien op de site.
Verfijnd doet ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden.
Het verwijderen van houtrot en dit vervolgens weer herstellen zodat met het eind resultaat niks meer van ziet .
En schilderen van de wanden en kozijnen binnen en dit geld natuurlijk ook voor de buiten kant van de woning of kantoorpand .
Wij werken dan ook met aannemers en particulieren in de provincie Groningen Drenthe Friesland.

Wat is het voordeel van Verfijnd Stukadoors & schildersbedrijf.

Voordeel Verfijnd is dat de Klant/Bouwbedrijf 1 aanspreekpunt heeft als wij de woning netjes naar wens hebben gestukadoord en wij moeten vervolgens ook de woning schilderen/sausen dan kan verfijnd dit allemaal voor u regelen u hoeft dan niet eerst te zoeken naar een schildersbedrijf .Wij kunnen alles achter elkaar afmaken en als er iets niet naar de zin van de klant gaat dan kunt u bij 1 persoon terecht.

Verfijnd geeft dan ook op al het stukadoorswerk en schilderwerk 5 jaar garantie dus als er iets in die 5 jaar qua stukwerk of schilderwerk loslaat en hier is geen goeie oorzaak door word dit weer netjes door ons opgelost dan is er ook geen discussie wie zijn fout het is wand het werk is gedaan door verfijnd en wij lossen dit dan ook netje op want voor ons staat een goeie klanten tevredenheid boven aan.